profesorkammKoliko puta ste poželeli da možete da slušate profesora, učite i saznajete nove informacije, ali da ne morate da budete u školi?

Ili, kad je školska godina gotova, a vi spremate prijemni, i tek tada se setite šta je sve trebalo da pitate nastavnike da vam objasne dok je još trajala nastava?

Sada, ništa od toga nije nerešiv problem. Tačnije, nije nikakav problem.

Imamo novo iznenađenje za vas.

Pored chat konsultacija na kojima već neko vreme vrlo uspešno zajedno učimo gradivo srpskog jezika i matematike, od sada će vam biti dostupne i WHITEBOARD konsultacije, na kojima ćete, pored uobičajene chat komunikacije, imati i druge izuzetno korisne mogućnosti u učenju.

  • Pre svega, moći ćete da razgovarate da profesorima srpskog jezika i matematike, postavljate pitanja i dobijate mnogo sadržajnije odgovore za znatno kraće vreme.
  • Audio i vizuelne mogućnosti učiniće da imate utisak kao da sedite u istoj prostoriji sa drugim učenicima i profesorom, a moći ćete da budete bilo gde. Dovoljno je da kliknete nekoliko puta i već ste uživo na konsultacijama.
  • Takođe, moći ćete svi zajedno sa profesorima da radite na dokumentu, rešavate testove, crtate, radite zadatke.
  • Ono što je bilo teže objasniti na dosadašnjim chat konsultacijama sada je i više nego lako, jer imate utisak da je profesor koji zna sve tu, tik do vas.
  • Ovakav način konsultacija, koji najviše podseća na pravi čas, s tom razlikom što niste u učionici, već u svojoj sobi ili negde sa drugarima napolju, biće vam najzanimljiviji. Učićete za malu maturu na maloj maturu sa mnogo više elana.

Postupak je i više nego lak. Nakon što se prijavite za WHITEBOARD konsultacije, dobićete poziv za prisustvovanje u naznačeno vreme. Klikom na link pristupate sesiji. Sledi čas od sat vremena sa još više pogodnosti i novih sadržaja.

Prijavite se, čekamo vas da se družimo i učimo zajedno na WHITEBOARD konsultacijama.

 

 

Zbog velikog interesovanja, WHITEBOARD konsultacije će se održavati svakog radnog dana:

MATEMATIKA:
15-16 h

SRPSKI JEZIK:
16-17h

 

Prijava za WHITEBOARD konsultacije

Ukoliko želiš da učestvuješ u Whiteboard konsultacijama, neophodno je da se prijaviš pre početka konsultacija.
Svi koji nisu prijavljeni neće imati mogućnost da se uključe.

Da bi mogao da pristvuješ potrebno je samo da uneseš korisničko ime.

 

 

Android aplikacija
Android aplikacija