Maturanti su danas polagali poslednji od tri ispita za upis u srednje škole. Kao što se i očekivalo, težina testova se razvijala gradacijski srpski je bio najlakši, dok je kombinovani test zadao najviše glavobolja malim maturantima.

Da ne biste dva dana proveli u Tantalovim mukama, ovo su najbolji načini za relaksaciju do objave preliminarnih rezultata.

 

logo

 

 

 

 

 

 

  1. Razmišljajte pozitivno

Ovo je najvažnija stavka koje morate biti svesni. I ako ste loše uradili prijemni, nemojte padati u očaj. Nikada se ne zna kakav je celokupni učinak vaše generacije, kao ni koliko učenika želi da upiše školu koju baš vi želite.

  1. Naspavajte se

Konačno je došlo vreme da se naspavate kao ljudi. :) Iskoristite to napunite baterije, a zatim poslušajte naše sledeće savete.

  1.  Fizički se aktivirajte

Dragi maturanti, verujemo da će vam ova dva dana trajati kao večnost. Ali ispiti su prošli, a vi ste dali sve od sebe da se pokažete u pravom svetlu.

Zato se opustite i oslobodite negativnu energiju. Izađite sa drugarima napolje, prošetajte ili trenirajte neki sport. Neka rekreacija bude vaš izduvni ventil.

  1. Družite se sa prijateljima

Sada imate mnogo više vremena da se družite sa njima.

Koliko god da ste vremena provodili zajedno do sada, verovatno vam je to uvek bilo premalo zbog spremanja za prijemni ispit.

Iskoristite ova dva dana da što više vremena provedete sa svojim vršnjacima, jer se zajednička muka uvek lakše prebrodi u društvu, zar ne? :)

  1. Osvežite se u bazenu ili reci

Počela je kupališna sezona na većini bazena u Beogradu i Srbiji.

Proverite gde se možete osvežiti ovog vikenda i tamo povedite svoje prijatelje. Zaboravite na prijemni ispit, već ste se dovoljno stresirali.

 

Najteže je prošlo. Do nedelje možete da se relaksirate, a tada se vratite vašim obavezama i brigama kojih, nadamo se, neće biti. :)

Uživajte u lepom vremenu za vikend, a mi želimo da vam zraci sunca u nedelju donesu i sreću!

Android aplikacija
Android aplikacija