Pripremi se za test uz najnapredniji metod učenja i vežbanja matematike!

bodovi iz matematike na prijemnom ispituMuči te prijemni iz matematike? Dosadno ti je da spremaš test iz zbirke zadataka? Želiš da sve naučiš bez privatnih časova?

Spremili smo za tebe jednostavan i zanimljiv online kurs iz matematike za pripremu završnog ispita, kao i video-lekcije sa rešenim zadacima, pomoću kojih ćeš sa lakoćom ostvariti odlične rezultate i upisati željenu srednju školu.

Zašto bi trebalo da spremaš prijemni iz matematike pomoću online kursa i video-lekcija?

  • Dobijaš zabavne i interaktivne online lekcije i postupna rešenja zadataka u formi video-snimaka, kojima možeš pristupiti koliko god puta želiš.
  • Korišćenje kursa i gledanje video-lekcija je potpuno besplatno.
  • Nakon što savladaš određenu oblast, možeš da rešiš test i odmah vidiš koliko znaš i u čemu grešiš.
  • Kurs i video-lekcije su napravili profesori Srednje škole za informacione tehnologije i Savremene gimnazije sa dugogodišnjim iskustvom u pripremi učenika za upis u srednju školu.
  • Generalna proba za malu maturu. Imaš jedinstvenu priliku da iznova radiš završni test sa različitim zadacima, koji predstavlja potpuno realnu simulaciju testa iz matematike na završnom ispitu, sa istim odnosom broja i kompleksnosti zadataka po oblastima i istim vremenom za rad kao na pravom testu na polaganju male mature. Tako ćeš sa lakoćom postići željeni rezultat i osigurati sebi mesto na vrhu konačne liste pri upisu u željenu školu.
  • Zbog još mnogo razloga, koje ćeš otkriti tek kada se uloguješ na platformu i počneš da uživaš dok učiš.

Šta ćeš savladati u okviru besplatne pripreme za test iz matematike?

Online kurs iz matematike pokriva celokupno gradivo koje te očekuje na završnom ispitu. Kurs je podeljen u module, a na kraju svakog modula možeš da polažeš test, odmah dobiješ rezultate i saznaš šta znaš, a šta bi trebalo još da provežbaš. Kursu možeš pristupiti neograničen broj puta, u vreme kada ti želiš i sa svakog mesta gde radi net.

1. Brojevi i operacije sa njima – Ne znaš da razložiš brojeve na proste činioce, kako da uporediš racionalne brojeve, kako se primenjuju operacije sa celim i racionalnim brojevima? Ovo i još mnogo toga naučićeš u okviru modula „Brojevi i operacije sa njima”.

2. Algebra i funkcije – Koja su pravila korenovanja? Kako da izračunaš kvadrat binoma i razliku kvadrata? Ne umeš da ispituješ linearnu funkciju? Pronađi odgovore na ova i mnoga druga pitanja iz oblasti algebre i funkcija u okviru modula „Algebra i funkcije”.

3. Geometrija – Kako da izračunaš kružni luk i površinu kružnih delova? Ne umeš da dokažeš podudarnost trouglova? Šta ono beše Pitagorina i Talesova teorema? Ove i mnoge druge nedoumice iz geometrije rešićeš u okviru modula „Geometrija”.

4. Merenje – Kako se računa sa apoenima novca? Koje su merne jedinice za masu i vreme? Kako da zaokrugliš realne brojeve? Modul „Merenje” pomoći će ti da ovladaš ovom oblašću i spremiš je za prijemni ispit.

5. Obrada podataka – Kako računati srednju vrednost i medijanu? Na koji način da predstaviš statističke podatke u vidu tablice ili grafika? Kako da definišeš tačke u prostoru pomoću Dekartovog koordinatnog sistema? Uvežbaj zadatke iz ove oblasti u okviru modula „Obrada podataka”.

Na platformi Mala matura čekaju te i video-snimci postupnog rešavanja svakog zadatka, sa svim potrebnim objašnjenjima. Sa ovim iskustvom znaćeš šta te očekuje na testu, bolje ćeš uraditi zadatke i osvojiti neophodan broj bodova za upis u željenu srednju školu.

Sve što je potrebno je da se uloguješ na platformu, pokreneš online kurs i učenje počinje.

Android aplikacija
Android aplikacija