Pripremi se za test iz matematike na najbolji način!

Muči te prijemni iz matematike? Dosadno ti je da spremaš test iz zbirke zadataka? Želiš da sve naučiš, bez privatnih časova?

Spremili smo za tebe online kurs iz matematike za pripremu završnog ispita. Sve što je potrebno je da se uloguješ na platformu, pokreneš online kurs i učenje počinje.

Zašto bi trebalo da spremaš prijemni iz matematike pomoću online kursa?

  • Korišćenje kursa je potpuno besplatno.
  • Nakon što savladaš određenu oblast, možeš da rešiš test i odmah vidiš koliko znaš i u čemu grešiš.
  • Lekcije su zabavne i interaktivne, a gradivo ćeš savladati lako i brzo.
  • Učiš matematiku dok si na netu.
  • Kurs su napravili profesori Srednje škole za informacione tehnologijeSavremene gimnazije sa dugogodišnjim iskustvom u pripremi učenika za upis u srednju školu.
  • Zbog još mnogo razloga, koje ćeš otkriti tek kada se uloguješ na platformu i počneš da uživaš dok učiš.

Šta ćeš savladati u okviru online kursa iz matematike?

Online kurs iz matematike pokriva celokupno gradivo koje te očekuje na završnom ispitu. Kurs je podeljen u module, a na kraju svakog modula možeš da polažeš test, odmah dobiješ rezultate i saznaš šta znaš, a šta bi trebalo još da provežbaš. Kursu možeš pristupiti neograničeni broj puta, u vreme kada ti želiš i sa svakog mesta gde radi net.

rešeni zadaci za malu maturu

1. Brojevi i operacije sa njima – Ne znaš da razložiš brojeve na proste činioce? Kako da uporediš racionalne brojeve? Kako se primenjuju operacije sa celim i racionalnim brojevima? Ovo i još mnogo toga naučićeš u okviru modula Brojevi i operacije sa njima.

2. Algebra i funkcije – Koja su pravila korenovanja? Kako da izračunaš kvadrat binoma i razliku kvadrata? Ne umeš da ispituješ linearnu funkciju? Pronađi odgovore na ova i mnoga druga pitanja iz oblasti algebre i funkcija u okviru modula Algebra i funkcije.

3. Geometrija – Kako da izračunaš kružni luk i površinu kružnih delova? Ne umeš da dokažeš podudarnost trouglova? Šta ono beše Pitagorina i Talesova teorema? Ove i mnoge druge nedoumice iz geometrije rešićeš u okviru modula Geometrija.

4. Merenje – Kako se računa sa apoenima novca? Koje su merne jedinice za masu i vreme? Kako da zaokružiš realne brojeve? Modul Merenje pomoći će ti da ovladaš ovom oblašću i spremiš je za prijemni ispit.

5. Obrada podataka – Kako računati srednju vrednost i medijanu? Na koji način da predstaviš statističke podatke u vidu tablice ili grafika? Kako da definišeš tačke u prostoru uz pomoć Dekartovog koordinatnog sistema? Uvežbaj zadatke iz ove oblasti u okviru modula Obrada podataka.

Uloguj se na platformu i počni sa pripremanjem za prijemni iz matematike što pre.

Android aplikacija
Android aplikacija