Mala matura 2024 – priprema za završni ispit

Mala-matura.com je besplatan projekat online kurseva, nastao pod pokroviteljstvom Savremene gimnazije i Srednje škole za informacione tehnologije ITHS. Ovim projektom smo svim osnovcima koje očekuje upis u srednje škole i gimnazije omogućili besplatnu i visokokvalitetnu pripremnu nastavu.

ithsmm Šta je mala-matura.com?

Mala-matura.com je jedina pomoć koja ti je potrebna da uspešno završiš svoje osmogodišnje školovanje. Jednostavno, brzo i lako! To je online pripremna nastava iz srpskog jezika i matematike, ali i iz gradiva potrebnog za predmet po izboru, koja će promeniti tvoj pogled na učenje. Od sada, nema više privatnih časova, niti mučnih sati provedenih uz knjigu. Sve što ti je potrebno su kompjuter i dobra volja.

mm Kako mala-matura.com može da zameni profesora?

Vrlo jednostavno. Mala-matura.com nije samo softver sa lekcijama, ona je tvoj virtuelni profesor. I to ne bilo kakav profesor. Mala-matura.com zna odgovore na sva tvoja pitanja u vezi sa gradivom i, što je još važnije, zna najbolji način da ti to znanje prenese. Tačno zna šta te muči i kako razmišljaš, šta ti je najteže i najmanje interesantno.

mm Kako mala-matura.com funkcioniše?

Najbolje da se odmah registruješ, uloguješ i sve proveriš. Pristupi besplatnoj pripremnoj nastavi »

Sa sajta mala-matura.com pristupaš platformi za učenje na daljinu na kojoj te očekuju kursevi i testovi. Ne zaboravi da pre svog korisničkog imena ukucaš „mm.

Niz interaktivnih, zanimljivih lekcija i video-materijala pomoći će ti da tvoje učenje postane igra. Možeš da počneš sa učenjem od nule ili od delova koji ti nisu jasni.

Posle svake pređene oblasti, znanje proveravaš kroz mini-testove, a tu je i simulacija završnog testa, sa realnim zadacima koji te očekuju na polaganju.

Probaj, videćeš i sam! Uz sajt mala-matura.com, položićeš ispit kao od šale.

mm  Neke lekcije su baš teške i dosadne. Misliš da ćeš ipak imati problem da ih naučiš?

Još uvek te hvata panika kada te neko pita o akcentima, glasovnim promenama, funkcijama i jednačinama? Iznenadićeš se kako sve može da bude lako. Znamo koje su oblasti najteže i najdosadnije. Biće ti prezentovane i objašnjene u obliku prilagođenom tvojim interesovanjima i mogućnostima, da bi što potpunije i brže mogao da ih usvojiš.

mm Šta ako ti, i nakon pređene oblasti, nešto ostane nejasno?

Možeš da ih pitaš sve što ti nije jasno, zatražiš pomoć ili savet, sve dok ne budeš siguran da završni ispit za tebe ne predstavlja nikakav problem, ni najmanji. Koliko god ti sve ovo sada izgledalo nemoguće, ništa nije teško kada se uči na pravi način. Mi znamo koji je to način. I pružamo ti ga potpuno besplatno.

mm Želiš da kreneš sa učenjem?

Možeš odmah. Potrebno je da se uloguješ, pokreneš online kurs i posle svakog dela proveriš znanje na testu. Odmah ćeš videti koliko si naučio/la, šta bi trebalo da ponoviš i, što je najvažnije, da li ćeš položiti. A sigurni smo da hoćeš!

Android aplikacija
Android aplikacija