Obaveštenje za profesore

Poštovani profesori,

Ukoliko želite da svoje znanje, iskustvo u radu sa učenicima i ljubav prema knjizi i školi, podelite sa učenicima širom regiona koji se online pripremaju za završni ispit, pridružite nam se u projektu besplatne edukacije osnovaca.

Iskoristite priliku da ljubav prema svom poslu pokažete i primenite i van škole, učestvujući u obrazovanju koje prevazilazi granice jednog ili više školskih odeljenja. Pošaljite svoju radnu biografiju i postanite deo tima filantropskog projekta koji pomaže mladima u trenucima kada ih očekuje prva velika prekretnica u životu.

Zahvaljujući našem online projektu za pripremu završnog ispita, osnovci iz cele Srbije, a i šire, koje očekuje upis u srednje škole i gimnazije dobili su mogućnost da se besplatno pripremaju za završni ispit iz srpskog jezika i matematike, kao i za kombinovani test.

Međutim, mala-matura.com nije uobičajeni tutorijal sa testovima i rešenjima na internetu. Iza softvera za učenje na daljinu nalaze se profesori sa proverenim znanjem i višegodišnjim iskustvom, koji učenicima stoje na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa gradivom. Tako, putem mejla ili na čet konsultacijama i Whiteboard konsultacijama, učenici mogu razrešiti sve svoje nedoumice kao da su na času.

Naša pomoć osmacima u pripremi za završni ispit se ne završava na gradivu iz srpskog jezika i matematike, već, u skladu sa prethodnim izmenama, pokriva i ostale predmete potrebne za kombinovani test.

I ove godine, učenici će polagati završni ispit u tri testa: srpski jezik, odnosno maternji jezik, matematika, i kombinovani test iz prirodnih i društvenih nauka (istorija, geografija, biologija, fizika i hemija), gde će zastupljenost pojedinačnih predmeta biti struktuirana prema procentu zastupljenosti u nastavnom planu i programu od petog do osmog razreda. Testovi završnog ispita biće sastavljeni od potpuno nepoznatih zadataka.

Našem timu pridružili su se brojni stručnjaci iz navedenih oblasti, zainteresovani da pomognu osmacima da uspešno i sa što manje muke i stresa polože završni ispit. Broj zainteresovanih za učenje u društvu sa osmacima iz svih gradova Srbije raste iz dana u dan.

  • Zadovoljstvo u prenošenju znanja i u uspehu učenika koji je postignut baš zahvaljujući vama u većoj meri dolazi do izražaja, utoliko više što vam ovakav način podučavanja ne predstavlja posao i obavezu, već vašu dobru volju i želju.
  • Druženje i učenje sa đacima će vam, verujte nam, predstavljati veliko uživanje, ali i izazov da svoje znanje i iskustvo primenite u drugačijim okolnostima u odnosu na one na koje ste navikli.
  • Budući da intenzivni razvoj nauke i tehnologije iziskuje i promene u obrazovanju, a u Srbiji još uvek nisu iskorišćene sve pogodnosti koje ovaj napredak pruža, planovi Ministarstva prosvete govore da će pedagoška tehnologija i u našoj zemlji postati modernija i inspirativnija, počevši od naredne školske godine.
    Iskoristite priliku i uđite u svet savremenog koncepta obrazovanja pre njegove realizacije u praksi. Naučite nešto novo, osavremenite svoje iskustvo, poboljšajte svoje metode rada. Radite na sebi i svom usavršaavnju kroz praksu.
  • Kao prosvetnim radnicima, odlično vam je poznat osećaj zadovoljstva i sreće jer ste đake naučili nečem novom, jer ste im pomogli da savladaju prepreku u usvajanju gradiva. Nekada je njihova petica veća nagrada vama nego njima samima. Nama je ovaj osećaj još veći i draži, jer na inovativan i interesantan način pomažemo svim đacima u zemlji kojima je dodatna priprema potrebna da ostvare svoj prvi veliki uspeh u životu.

Pošaljite nam svoju radnu biografiju na office@savremena-gimnazija.edu.rs.

Biće nam zadovoljsvo da budete deo našeg tima.

Pridružite nam se u učenju i druženju!

Android aplikacija
Android aplikacija