Izvor vesti:  www.savremena-gimnazija.edu.rs

Ostvarili ste izuzetne rezultate u nauci, sportu ili umetnosti? Ili jednostavno zaista želite da upišete školu u kojoj ćete učiti uz primenu najnovije tehnologije, u modernim učionicama, gde ćete steći kvalitetno obrazovanje i koja će vam omogućiti da nastavite školovanje gdegod poželite? Konkurišite za stipendiju Savremene gimnazije i školujte se besplatno po programu najsavremenije Kembridž gimnazije u Srbiji!

baner-stipendije-2

Sve vrednice, genijalci, vukovci, uspešni sportisti, umetničke duše, ali i svi drugi talentovani i nadareni učenici koji se prijave do 31. maja mogu da dobiju neku od šest stipendija Savremene gimnazije i tako ostvare popust na školarinu od 50 do 100 posto. Ovo je jedinstvena prilika i za sve učenike koji žele da budu deo uspešne generacije Kembridž gimnazijalaca.

Prilika za sve: budite deo elite koja se izdvaja znanjem

Verujemo da rad, trud i uspesi treba da budu posebno nagrađeni i da to ne sme da zavisi od platežne sposobnosti roditelja.

U Savremenoj gimnaziji želimo da stvaramo istinsku elitu talentovanih, obrazovanih i vrednih mladih ljudi, intelektualaca i budućih lidera koji se ističu kvalitetnim obrazovanjem, svojim radom i težnjom ka najboljem.

Upravo zbog toga smo u Savremenoj gimnaziji osmislili šest različitih stipendija za učenike osmog razreda osnovne škole s dostignućima iz različitih oblasti: nauke, sporta ili umetnosti, kao i za sve ostale koji vredno rade, neprestano se usavršavaju i postižu rezultate. Smatramo da je to najbolji način da vas nagradimo i podstaknemo.

Uslovi i pravila za dobijanje stipendije

1. Za stipendije mogu da konkurišu svi osmaci koji su na kraju osmogodišnjeg školovanja.
2. Krajnji rok za prijavu je 31. maj.
3. O tome ko će ostvariti pravo na stipendirano školovanje odlučivaće komisija Škole na osnovu dostavljene dokumentacije.

Šest različitih stipendija za učenike s različitim talentima

Samo do 31. maja imate priliku da konkurišete za jednu od šest stipendija Savremene gimnazije i dobijete najbolje obrazovanje koje možete zamisliti potpuno besplatno ili upola cene. A vrednost koju vam one donose je neprocenjiva.

genius-mundi-01_01. GENIUS MUNDI – Namenjena talentovanim učenicima koji su postigli dobre razultate na raznim republičkim ili svetskim takmičenjima.

cambridge-022. CAMBRIDGE – Za mlade ljude koji dobro govore engleski jezik i žele da nastave školovanje na međunarodnom Kembridž programu.

brainiac-033. BRAINIAC – Za neobične sveznalice, za učenike kojima podjednako dobro idu razni predmeti i raznorodne oblasti.

zdravko-044. ZDRAVKO – Za sve sportiste koji su ostvarili dobre rezultate, bilo u individualnom ili u timskom sportu.

umetnik-055. UM-etnost – Za darovite mlade umetnike koji pokazuju interesovanje i talenat za muziku, slikanje, glumu ili bilo koju umetnost.

vukovac-066. VUKOVAC – Namenjena SVIM vrednicama – učenicima koji završavaju osmi razred kao nosioci Vukove diplome.

 

Kako da se prijavite?

1. Popunite prijavu u nastavku, najkasnije se do 31. maja.

2. Odmah će vas pozvati savetnici za upis u Savremenu gimnaziju, dati vam dodatna uputstva i objasniti  proceduru za konkurs.

Leave a Reply

Android aplikacija
Android aplikacija