Od danas, na sajtu Mala matura, pored gradiva iz srpskog jezika i matematike, imaćete priliku da svoje znanje potkrepite i gradivom iz istorije i biologije, a u nekoliko narednih dana  – i iz geografije, koje će takođe ući u sastav kombinovanig testa za polaganje završnog ispita.

Uskoro vas očekuju i hemija i fizika, jer sajt Mala matura je, kao i prethodnih godina, tu da vas u potpunosti i iz svih potrebnih oblasti najbolje pripremi za polaganje završnog ispita.

Novi način bodovanja – po 10 poena za svaki test, znači da će uspeh na maloj maturi nositi najviše 30 poena, a uspeh tokom školovanja 70 poena. Pripremite se maksimalno za maksimalan broj poena i proverite svoje znanje iz svih potrebnih oblasti.

Sedam predmeta, naravno, ne predstavljaju razlog za tremu, brigu i stres. Sajt Mala matura je tu da razreši sve vaše nedoumice i da vam pruži podršku u učenju sve vreme, do samog završnog ispita, a i nakon.

malamatura-700px

Takođe, kako bismo bili sigurni da ćemo vam u najvećoj mogućoj meri olakšati učenje, profesori Savremene gimnazije pružiće vam svu neophodnu pomoć u pripremi. U svakom trenutku možete poslati pitanje na mejl office@iths.edu.rs ili nam pisati preko naše zvanične Facebook stranice i, u roku od najviše 24 sata, dobićete odgovor na postavljeno pitanje sa detaljnim objašnjenjem.

Do sada se na sajtu  Mala matura pripremalo preko 55.000 učenika i većina je, zahvaljujući obostranom trudu i zalaganju, postigla odlične rezultate. Povećajte ovaj broj i potpuno spremni i zadovoljni svojim znanjem krenite na završni ispit.

Počnite već SADA sa učenjem >>>

 

Leave a Reply

Android aplikacija
Android aplikacija